Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag jävla kväll

Fredag kväll, 45 kvadrats ensamhet.
Stirrar i TV:n. Förnedrar mig genom medlemsskap i dejtingsajter. Hetsäter litegrann för det är så jävla synd om mig. Ber en sväng till porslinsguden. Ler mot mig själv i spegeln med mascararandiga kinder.
Och så börjar det om igen. Och igen.

Rädda mig från ensamhet, livet, den icke existerande lyckan?




Övriga genrer av Elisabeth Olsson
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-07 01:14



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Känner igen mig. Samtidigt vet jag att det går över. Och ensamheten är en enorm drivkraft som kan driva oss ut till slut.
2009-03-10

  leonardo1981
Öppna dörren från de ensamma 45. Där ute i oändliga kvadrats möjligheter har du en större chans att finna lyckan.

Men samtidigt så känns det igen en mulen vinter, slask, grå dag som denna.

Let it be light!! :)
2009-03-08

  sirène
känns igen...
2009-03-07

    ej medlem längre
ren, naken, sanningsenlig (för många), tuff, grotesk poesi. Jag älskar det!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson