Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen stannar

Älskade lilla syster. Jag undrar när du blev stor. Hände det för länge sedan men insåg jag det nu?
Men du är så långt ifrån vuxen, och kanske tur är väl det. Jag vet att du vet att jag inte gillar din kille, men det är för att jag vet hur de kan såra och hur han har sårat dig. Jag vet att du vet mycket, men du förstår inte allt. Jag tror att du tror att jag är ensam. Jag är ensam, men du förstår inte. Du kanske tror att jag vill ha någon att älska, det vill jag. Du kanske tror att jag inte kan få någon, det kan jag. Men om du visste att jag ser hans ansikte framför mig, hans tomma svarta ögon framför mig varje gång jag älskar - då kanske du skulle förstå. Det känns som en våldtäkt varje gång jag älskar och det gör lika ont varje gång. Ett hjärta som trampas på, en kropp som blir använd, rädsla, en värld som stannar.




Övriga genrer av Elisabeth Olsson
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-20 01:24



Bookmark and Share


    Ling
Jag har en lillasyster som är 16 och jag beskyddar henne mer än mina föräldrar beskyddat någon av oss, men jag vet inte hur, när jag ändå tycker att hon ska få leva sitt liv. Man var så sårbar på den tiden och saker gick så fel, så fel de inte fick gå. Vad ska man göra?

Bra skrivet.
2009-02-20

    GaiaKaja
gör slut! avvakta...möt han som ser dig! han finns! I promise. du ska inte behöva se de mörka ögonen. bli trampad på. aldrig någonsin. kom ihåg det! massa kramar
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson