Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma

Jag har en vision om att kärlek ska vara underbart, men mamma, när jag ser dina tårar och hör dig säga att han inte tycker om dig tvekar jag. Och jag undrar varför du väljer tryggheten framför kärleken. Vi vet alla att det finns något bättre för dig där ute, men dina låga tankar om dig själv förstör. Jag vill inte vara här nu, vill inte bo här igen. Jag har legat under botten och stannar jag här sjunker jag igen.
Allt jag vill mamma, är att se dig lycklig på riktigt. Då skulle jag gråta av lycka istället för av rädsla som jag ska göra ikväll.




Övriga genrer av Elisabeth Olsson
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson