Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finaste

som jag önskar att jag inte kände så här.

jag trodde känslorna var borta tills vi möttes igår. vackra underbara.

i morgon ses vi igen, inne i dimman. jag ska kyssa dig då, Linnéa.




Övriga genrer av Elisabeth Olsson
Läst 296 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson