Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fiktion om minnesförlust...


Vilken dag är det?



Jag vaknar till efter min slummer i soffan och upptäcker till min förfäran att dammet ligger tjockt överallt.
Och ändå städade jag igår!Besynnerligt...
Jag är kissnödig och jag hasar mig till dasset ute i hallen,famlar efter ljusknappen så det blir ljust, och jag hittar wcstolen.
När jag sitter där känner jag att nånting är fel,riktigt fel!Efter en lång stund har jag kissat klart och jag går fram till tvättstället för att tvätta händerna.Min spegelbild,ovanför tvättstället,ger mig en chock!
Framför mig står ingen brunett med mörkbruna ögon!Nej,en väldigt gammal kvinna med isgrått hår och grumliga ögon finns där istället.

Jag känner hur hjärtat stannar,och jag dör......




Prosa (Novell) av SusanneStrömstedt
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 09:53



Bookmark and Share


  Fru_Lygnelid
Jag håller med att det låter som en mardröm.
2007-08-10

  glittertindra
var tog tiden vägen... bra skrivet... :)
2007-08-09

  ospray
usch låter som en mardröm...
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt