Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par gånger i livet har jag råkat ut för tvångstankar... Idag hade jag en sådan hemsk upplevelse...


Ibland så undrar man...

Satt och fikade på taket med några vänner
då hörde jag en röst inom mig som sa
- ska du inte ta och hoppa över kanten..?
det är 30 meter ner och fallet skulle leda till en säker död
jag blev rädd
jag har hört rösten förut
kännt rädslan
jag kanske skulle ta och hoppa...
jag vill inte men jag känner att jag måste
jag spänner mig och kämpar mot
det är så lätt att bara springa ut och hoppa
hoppa nu då
jag håller i mig i stolen
spänner mig och tittar ner i marken
jag vill ju inte hoppa
vågar inte titta upp
börjar svettas
jag hör hur mina kollegor pratar och skrattar
jag är bara tyst
håller i stolen hårt nu
fast det är ju lätt att hoppa med stolen också
tar spjärn med fötterna
håller mot
är inte fikarasten slut snart?
man kanske bara skulle hoppa ut
- fint väder.. ehh ja javisst men det var sämre förut i sommar...
håller hårt i stolen i en hand
tar fram mobilen och låtsas läsa ngt
svettas
pillar på mitt passerkort
- nej men nu är det väl ändå...
-dags att gå in ja, fyller någon i...
...phu...jag klarade mig ännu en gång...




Övriga genrer av Casca
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca