Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmars punschveranda

under munter kupol
bakom blyat glas
syns vattnet
kav lugnt

åttkantigt
nymålad vit
bjuder rum
för tänk

soppan varm
punschen kyld
simmigt söt
som du




Fri vers av aftermath
Läst 641 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-08 21:39



Bookmark and Share


  Maud Li
Strålande utsikt för insikterna!
2007-08-10

  Bjarne Nordbö
Somrigt underbart, och vilken bild. Snyggt.
2007-08-09

  glittertindra
ett riktigt lusthus... underbar utsikt... :)
2007-08-09

  Antropofagen
Jag sög och sippade på denna isade punchpralin igår. Lite nostalgisk, ljuv och ljum känsla serverar du här. En ung kväll fylld av livlig förväntan.
2007-08-09

    ej medlem längre
Så himla fin! Som en kärlekshyllning (självklart) Vackr komposition med bild och ord! Bäst!
2007-08-09

  Emilia Berg
Härlig bild till dina vackra inbjudande texter. Du vet hur du ska göra din visit för oss som läser dessa härligar rader. Där vi drömmer oss med puschen.
2007-08-08

  Lilla My* VIP
En gammaldags veranda med punch o en bedårande utsikt!
Vilken dröm du återger...ser allt här**Vacker dikt!
2007-08-08

  Lena Renman
Kommer gärna jag med :-)
lena
2007-08-08

  aftermath
the more the merrier!
självklart är du bjuden
och ni andra också
men vi kanske inte får plats
samtidigt!!
2007-08-08

  thyra
Mjukvacker text och samma känsla i bilden!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp