Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gloria

glorian blir ett tecken på falskhet

i den nya världen

där dammet virvlar

kring döda kroppar

det finns ingen frälsare för den här världen

ingen som ger lindring i smärtan

allt förblir endast som det är

i en smärtfylld spiral

ner i intigheten




Fri vers av Hellberg
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-08-08 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg