Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens stilla ro

Blundar sakta vid din sida

i mina drömmar.

Stjärnljuset leker i ditt hår,

pojken i månen smeker ditt skinn.

Vår hamn innan färden

mot morgondagen.




Fri vers av Hellberg
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg