Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla lögner

 

Dom väller upp inom igen nu

alla lögner...

 

det är så lätt för andra att säga:

släpp taget, han är inte värd dej

det är så lätt för mej att tänka:

det går över, jag kan förlåta

 

Nej jag kan inte

inte förlåt

inte glömma

inte släppa taget

 

bara fortsätta älska

fortsätta hata

fortsätta älta

fortsätta gråta

 

ibland distraheras jag av solen du lyser i mina ögon,

men

i längden ser jag ingen utväg

 

ingen sol

 

bara dej

bara du

och dina lögner

och dina svek

 

och mina tårar och min sorg

över att inte kunna gå,

men ändå trygg i

 dina falska armar

 




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 01:01



Bookmark and Share


    Bögen
Du fångar väl den rikedom av motsatta känslor vi är i stånd att hysa...
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn