Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För modet att våga leva




Lik daggens friskhet
ren av nattens filter
modet att våga leva
att känna
fast det ibland gör ont
så lever vi ändå,
en ny dag
att använda rätt









Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-17 07:40



Bookmark and Share


  Eline.P
Fint skrivet! Livet är värt att levas, lite mer för varje gång det gör så ont.
2007-08-18

    Imagine
Toppen! Bokmärkes
2007-08-18

  © anakreon VIP
Applåderar!
Både poemet och inställningen.
Carl-Erik
2007-08-18

  anna-mia
Ja, det gäller att ta vara på dagarna, innan de rinner en förbi, och att våga känna (kände mig nog träffad där :)
Bra skrivet!
2007-08-17

    sunnanvind
Oj, vad bra skrivet Susanne! Bravo!
2007-08-17

  Ronny Berk
en ny dag med nya möjligheter... ja...
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt