Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EMIL!

och med handen på hjärtat
sa jag ännu gång att jag är kär

i dig.




Fri vers av amaandha
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-08-09 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha