Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dött solsken


Tom stol
Rivande andetag i halsen
Luktfylld garderob
Enparts steg i livsvalsen
Orättvisa

Ensam tandborste i skåpet
Haltande försök till liv
Omöjligt leenden i spegeln
Ekande tystnad i varje kliv
Oförståelse

Storsinta minnens tid
Väggar av sorg
Frånvaro
Stängda murar till glädjens borg
Dött solsken

Av: Ellinor Persson




Fri vers av Ellinor Persson
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-08-09 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor Persson
Ellinor Persson