Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är din

Får jag bara hålla din hand?
vilkorslöst.
Inte knyta några band.
Hårt.
Vill du bara räcka mig ditt trasiga hjärta?
Ofruktat.
Limma ihop all ändlös smärta.
Kanske.
Kan du bara lämna dina skor här?
Barfota.
Jag vill ta dina fötter med vart det än bär.
Gemensamt.
Vill du inte bara somna här ikväll?
Ovaggat.
Du kommer vakna i din frihetscell.
Pigg.
Inga hjärtan står ännu i brand
Inga stjärnor träffar ännu vårat land.
Det är bara vi.
Du och jag.
Fria.

Av: Ellinor Persson




Fri vers av Ellinor Persson
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-09 20:37



Bookmark and Share


    undefined
Jättefin :)
2007-08-10

  Amäändasötkoräända
åh! jag tyckte om den här!<3
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ellinor Persson
Ellinor Persson