Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelsvensken har allt

Jag hatar inget och allt.
Mest allt.
Men framför allt det faktum att inget finns att hata.
För hatet kan inte bildas ur inget men det kan sluta med allt.
Därför hatar jag.
För världen är så inskränkt som en rund glob med en lampa som släcks på kvällarna och tänds på morgnarna.
När man vill.
För att medelsvensken har inget att slåss för, inget hat.
Därför hatar jag.
Inget och allt.

Av: Ellinor Persson




Fri vers av Ellinor Persson
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor Persson
Ellinor Persson