Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
galenskaper!


Våra gamla är ju bra till Nått I Alla Fall.

 

 

 

för du tycker att
allt är så bra
allt är okej

 

nej nej nej!

 

inte ska man
beklaga sig

 

för du tycker
att allt är så lagomt
allt är så lugnt

och ingen vill veta
något tungt

och ingen vill
lära känna
sig själv
alltför väl
kanske till slut
man hittar

 

en själ eller

ett skäl
att ha ont
och då gör det
ju ont

 

så nej nej nej

 

allt är så bra
allt är okej

 

få inte spel nu
inget är fel

 

 

men jag kan
inte
leka
dina stumma
lekar
jag kan inte
leka med dina
döva nät
där inget
av värde
för mig
kommer igenom

 

och det
finns inget
värde
i ett köpt
vänskap
i en kärleksplan
på avbetalning
och den
dagen
ja, just det
den sorgen

 

fan i helvete
den dagen
jag säger dig
den sorgen

 

 

den dagen jag betalar för min vänskap, är jag utan tvekan ensammast i världen.

 

 

 

 




Fri vers av fossie
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-09 20:53



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
och det
finns inget
värde
i en köpt
vänskap
i en kärleksplan
på avbetalning

Stiligt skrivet, fullt av kraft och insikt!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie