Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon ser

Mina ögon ser
Mina ögon ser

möter dina
i ömsesidig ömhet
kärleksfullhet och omsorg

Jag söker dig och finner mig själv




Fri vers av Nära
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-08-10 00:13



Bookmark and Share


  Carl Prag
Fint beskrivet... \"möter dina i ömsesidig ömhet\"... Mjukt och vackert
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära