Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer vill

Mina händer vill

lära känna
ditt ansiktes konturer
varje knota på din hand
djupet i din navel

din mages mjuka värme
dina fingrars hud
ditt hjärtas slag
dina läppars mjukhet
dina örons form

mina händer vill

lära känna allt om dej









Fri vers av Nära
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter skönt att läsa någon annan människa som blindskrift...
2007-10-05

  stella
Lyssna på händerna!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära