Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Du finns!
Äntligen
Här står du nu framför mig
mina drömmars själsfrände
min bästa vän och älskade

Så självklart som luften jag andas
förstår jag vad som förut fattats
förstår jag att du är HAN
jag önskade någonstans fanns

Värmen från din kropp smeker min hud, min själ
min goda tanke
giver ett kärleksfullt lugn i min själ
kära underbara älskade frände






Fri vers av Nära
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-08-10 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära