Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från oro till stjärnfall

 

Jag äter min oro

från morgon till kväll

 

på natten gapar jag

och tar emot stjärnfall

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 592 gånger
Publicerad 2005-04-05 13:17



Bookmark and Share


    Mejja
Underbart underbara ord! Nu vet jag vad jag ska göra inatt!
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth