Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy Fan!


Vem har gett dom rätten?

Utmattningssyndrom och deppression - vackra sterila termer


inte så vackra termer är istället


panik, hjärtklappning, att inte våga gå ut, övertygelsen om att man ska kvävas, dö, tics, att inte längre kunna prata, inte kunna svälja, kan inte sova, skakningar, social missär, att inte orka med vardagen, smuts överallt, inga vänner, dom tar barnen, dom tar huset, dom tar jobbet, man vågar inte prata med dom eller man orkar inte...man sover mest och håller sig inne, orkar inte med intryck, orkar inte ens titta på mönstrade tapeter, ingen musik, ingen TV, ingen dator...

Nu ska dom besluta att man då inte är sjuk och behöver vara sjukskriven.

Man behöver då ingen hjälp för man är ju frisk... Man kan klara sig utan vård och bara fortsätta arbeta och arbeta...

Vem skulle vilja träffa en receptionist som bara gråter och inte kan tala?
Vem skulle vilja jobba gråtandes och skakandes?
När man sen då blir av med jobbet har man ingenting kvar förutom ens sjukdom...

Vilka är ni egentligen som tycker så här?
Vilka är ni egentligen som röstar på dom här personerna?

Allt som vi tillsammans byggt upp har de nu rivit ner...

Vem har gett dom rätten?




Övriga genrer av Casca
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 15:47



Bookmark and Share


  Lillali
Våran nuvarande regering var faktiskt ganska öppna och ärliga med vad de skulle göra om de kom till makten. Det som då skrämmer mig är att folk röstade på dem iaf. Sedan när de genomför åtgärd efter årgärd då börjar folk att skrika!!! Trodde dom inte på vad de sa, eller???
Förstår inte hur en hel massa kan bli så förtrollade!! Är halva vårat land idioter??? Lyssnar ingen på vad som sägs? Jag fattar det inte!!!
2007-09-04

    ej medlem längre
fast. man röstar väl inte på läkaren som
faktiskt är den som i slutändan bestämmer
huruvida man ska vara sjukskriven eller inte?

man måste vara jävligt frisk för att kunna vara sjuk.
man måste orka med alla telefonsamtal, alla möten och allt annat som är runt omkring.

vem har gett dom rätten?
jagvetinte, vet du?
2007-08-12

    Casca
Jag måsta bara skriva men får inte för jag har publicerat 5 texter redan den här veckan... Men så här tänkte jag skriva idag annars...



Dra åt helvete!

Du förtjänar inte mig
Du behandlar inte mig som skit
Vill du komma tillbaka får du böna och be och komma krypande
Först då ska jag överväga ditt sällskap
I och med detta hoppas jag att jag visat dig
att jag har ett värde som människa
att du inte trampar på mig
att det finns gränser
slicka mina fötter kvinnodjävul!!!


Så där ja nu fick jag skriva av mig iallafall :P
2007-08-11

  thyra
Känner det samma som du, så jag skrev en nyhets-senruy om det i morse. Vem som gett dem rätten? vet inte, kanske hälften av oss, som röstade. :(
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Casca