Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kvar

Mitt hjärta och hopp,du girigt tar
Inget åt mig du lämnar kvar

Tårar nerför mina kinder
i strida strömmar rinner

Ett tomrum i min själ ,allt du lämnat har
Inget här av kvinnan jag en gång var




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-10 17:39



Bookmark and Share


  boen
Väl fångat och gripande!
2007-09-13

  Yvonne
Mycket välskriven och starkt berörande text.
2007-09-03

  Patrick K
Stark och ärlig text. Bra ordval och mycket bra skrivet!
2007-08-29

  Ulf Lagerholm
känslosamt och uppriktigt
2007-08-19

  Misspeterson
Gud vad fin:)
2007-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Du har i denna vackra och berörande dikt satt ord till en av kärlekens svåra sorger
2007-08-15

  Ronny Berk
så väl beskriver du känslor ... texten berör... ja...
2007-08-14

  Lasseman VIP
Oh! så bra skrivet! och jag fäller en medkänslans tår.. och känner mad dig..
2007-08-13

    Bilo
VEM ä han! Jag ska slå ner honom!!!

solidariska kramar från Bilo=)
2007-08-12

  Marreb
Oh, här rinner tårefloder. Men man känner ändå att det här är en dikt som inte talar sanning mer än just i sorgestunden.
2007-08-12

  Humle
Berör!
2007-08-11

  hero40
Stark text!

Att minnas det sköna
och goda! Men smärtan
återstår!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl