till Åsa... min musa vid Norra Kvarken" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Åsa... min musa vid Norra Kvarken


om kärleken och saknad

  

om kärleken

utrymmer hjärterummet

spegelvänds den

och stavas...

saknad

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 631 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-10 20:09



Bookmark and Share


  theas
wow, detta är verkligen din bästa dikt. här blir det applåder och hela köret med bokmärken och allt.

just att du får med vackra och målande ord som hjärterummet och spegelvänds får ju mig att smälta som brinnande stearin.

himmelsbra!
2007-08-21

    Maria Malm
Så vackert. Bokmärker.
2007-08-12

  Alina Ögger
Hej jer!
Läste nyss din samma, kommentar på sanningsägarens saknaddikt.
fantastiska båda två.

ibland ramlar en haiku in under en skriven kommentar, märker jag. Det börjar hända mig allt oftare. ;)
2007-08-10

  Sanningsägaren VIP
Tack vännen
sanna ord
ordet rymma och ryms
kan användas och speglas
så effekten blir olika...
spännande tanke
Tack igen
/Åsa
2007-08-10

    Miss Johansson
Vackert skriver på så få ord! :)
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer