Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man tittar noga efter, så kanske man kan lära något av den smäll på käften man åker på ibland....


Man lär sig av allt

Somligt

ska man

inte

ifrågasätta

Somligt

tål

inte

att synas

Somliga

vill inte

ge mer

än en

smäll på käften.....

om den får

gåvans färg

kanske den

svider

mindre




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP