Inspirerat efter läsning av Loredanas "Regnfyllt moln henne väl förstår" .

俳句 haiku - xxvi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerat efter läsning av Loredanas "Regnfyllt moln henne väl förstår" .

俳句 haiku - xxvi




orosmoln

 

ur orosmolnet
faller inte alltid regn

bakom lyser sol

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 725 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-11 01:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
Snyggt! Efter regn kommer sol igen.
2007-08-12

  Last Word Spoken
snyggt!

:)
2007-08-11

  SusanneStrömstedt
Klockren!! =)
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer