Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knullar bort dig

hur mycket jag än knullar
når aldrig någon in
kanske är det så att inte förrens
jag slutar knulla i sökandet efter
hans kärlek
kan jag sluta fly

jag vet att det förflutna
är en tid som redan passerats
öppnar alla fönster i försök
att vädra ut skuggorna
som sveper genom alla mina rum

vingklipper alla mina fjärilar
minns hur jag brukade le i din famn
nu gråter jag mot din axel när jag vill lämna
kan inte längre andas samma luft
efter allt kel undrar du vad som blev fel
ett hjärta av sten
kan inte älska ett hjärta så klent
är det svar jag kan ge

jag drömmer om att få sova
en enda natt i vår säng
utan att känna lukten
du lämnade kvar
den berör mig
lovar att jag inte glömt
jag ber änglarna att sova vid din sida
vaka över det vackraste jag vet

logiken har lämnat mig
livet svikit






Fri vers av fröken pia
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 19:24



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
lite småbrutalt och stämningsfullt och hemskt och vemodigt och en hel massa känslor blandades i denna bra dikten. :)
2007-08-11

    yxne
Vemodig men ack så vackert
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia