Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck


Genom en spricka i min själ
sipprar rädslan ut
Seg som sirap fastnar den
på dina skosulor
Blir till långa trådar
då är du
snubblande nära
Min panik




Fri vers av Marita Persson
Läst 682 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-11 20:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet!
Applåderar!
2008-01-07

  Jean-Michel Orblin
ni fick bröring med klistret i verkligheten blir berörd!
2007-10-16

  Lillasyster F
Bra skrivet med stor skräckkänsla.
Det snubblande inslaget är som pricken över i.
2007-09-19

    Bodil Sandberg
Sånt här älskar jag...ödesmättade rader som bär de starkaste känslor ur skräckens stund - bokmärker!!!!
2007-08-24

  Ronny Berk
en välformulerad text om våndans rivsår på blottad själ...ja...
2007-08-16

    JJ VIP
Liknellser i hög klass! Samtidigt möts den mörka rädslan av lite komik i snubblandet...snyggt! Applåd! Mvh. JJ.
2007-08-11

  Myself
bra liknelse,den sega rädslan,svår att bli av med ,men det går.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson