Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväder

Jorden trotsar sina egen bana

vindar sveper tvärs över horisonten och
sliter sorgens moln itu

Jag transporteras under och släpper det
gryniga grå som slutit sig runt mitt hjärta

 

en tunnaste tråd av oro stannar kvar

åter tvinnas varpen

nya varv runt boningen
där du gjort dig påmind




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson