Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Fingerfärdige Frans




Fingerfärdige Frans ifrån Fittja
försörjde sig på att bakfickor vittja
En dag grep polisen Frans
med plånbokbok som inte var hans
Då sa Frans: Sköt ni ert, så sköter jag mitt, ja!







Övriga genrer av Tina Q
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-08-13 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q