Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss skymde det

 

 

 

nyss skymde det

 

redan lättar nattens täcke

sjö möter sky

rodnande

 

nyss skymde det

skimrande

nu lyser gryning

skiner skär, skön

 

nyss skymde det

ett redan glömt

sommarflyktigt

ögonblick av mörker

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 598 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-14 03:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-06-14

  Mikael Larson
vacker sommarbeskrivning, behövs för en sjöman som varit till sjöss 6 veckor!
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q