Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Otroligt och roligt!




Pappa IV

 

 

Du samlar med möda åter

de krafter du inte troddes ha

 

Du samlar med möda åter

de tankar du finner

och kanske några ännu oförsvunna minnen

 

Du reser dig ett ögonblick på ben

skälvande som nyfödda dikalvens

men svagare

 

Du ler

och din blick glimtar till

stolt

 

Du vilar, sover, vilar

försöker orka

vidare

lite

till

 

Du är en kämpe

Pappa;

blek, darrande, sjuk, svag och förvirrad

- men en äkta, ouppgiven kämpe!

 

Det är rätt

Pappa;

ge inte upp förrän du måste!

Ge inte upp

ännu…

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Tina Q
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 04:28



Bookmark and Share


  aol
så starka oerhört berörande är dina skrifter om din far, vilken in faderskärlek du ger tillbaka
2010-06-07

  ikristo
Har läst alla dina pappa-texter, hoppas du fortsätter att skriva dem. Det är starkt o berörande.

Kramen Kristofer
2010-02-11

  AjBi
Så vackert skrivet av dig, vännen ... om en hopplös kamp men inte fasen ger man upp inte :-)
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q