Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så varför skynda?




Aldrig för sent

 

 

Det är aldrig för sent!

Så säger de kloka

de som vet bäst

de som vill mig så väl

 

Aldrig för sent

sluta röka

börja banta

sluta slappa

börja träna

sluta dricka läsk

börja äta fettsnålt (eller var det fettrikt?)

sluta sova bort gryningstimman

börja knyppla

sluta - börja - sluta - börja - sluta - börja

 

Det är kort och gott aldrig för sent

 

- så jag väntar väl då!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Tina Q
Läst 627 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-27 00:36



Bookmark and Share


  AjBi
Hahhahaaa... härlig ironi :-)
2009-12-01

  Caprice! VIP
Haha, vänta inte för länge bara... trots allt. ;-)
2009-11-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler!
Ja varför skynda då det faktiskt aldrig är för sent.
2009-11-27

    Verdandia
Det är aldrig för sent att börja om sägs det, men det är nog så trögt.
Härligt att läsa dina inlägg igen Tina! Kram.
2009-11-27

  Rosmarin
skrattar gott åt slutklämmen - så sant så sant där fick dom beskäftiga så dom teg!
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q