Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det utvecklas - mot avveckling




Pappa III

 

du bleknar stilla

tunnas ut

svalnar

svävar i tanken

söker förgäves fäste

 

trötta fingrar trycker svagt min hand

du ler med mörka läppar

 

 

aldrig tänkte jag

- när du en gång bar mig -

att en dag var det jag

som skulle bära

 

aldrig tänkte jag då

- som barn, som ung -

att en dag skulle du

vara den svagare

svagare än mina barn

ja - svagare än mina små barnbarn!

 

tänkte du på det?

 

 

Pappa - jag tänker på dig!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Tina Q
Läst 544 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-11 10:44



Bookmark and Share


  aol
så grymt att livet kan bi så
2010-06-07

  AjBi
Fin kärlek, att ge allt in i det sista - en mycket värdefull och fin gåva. *kramar om*
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q