Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens rustning


Vemodets tankar
möter morgondimman
som omhuldar nyvaken jord

beundrar
avundas

dess skyddande hölje

ber
förse

likväl mig med rustning
vaderad med värmande ord
smyckad med guldtrådar
vävda av  toner
så att kärleken hörs
skinande skön

beundras
avundas

silkeslent
närmast min själ 
andas du




Fri vers av Catrin
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-13 08:47



Bookmark and Share


  sistermoon
Ömt och vackert!
2007-08-15

  Ronny Berk
så kan varm och omtänksam kärlek poeseras... så vackert svept i silkes andningar... finsaker... ja...
2007-08-15

  Mikael Lövkvist
En strålande dikt, och avslutet är en fullträff!
2007-08-13

  Jan Linderoth
Maria Viklund var föe mig! Fastnade vid samma fras! En varm och positiv dikt, som bara visar kärlek och poetisk kvalitet! Bokmärke och favorit!
2007-08-13

  Maria Zena Viklund
silkeslent
närmast min själ
andas du

åh så vackert!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin