Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

俳文 - haibun ii




mitt liv som red.val...

 

har simmat de stora hav
dykt i den djupaste dal
i jakt efter ljuva poesi

styrts av diktens sanningskrav
berörts av varma fina tal
vackra ord ur själens fantasi

~ ~ ~ 

valskelett, stranden

ett liv har gått till spillo

poesin lever

  




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 787 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-14 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer