Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppe...STÄNGT!

Utan ett ord kom du
in i mitt hjärta.

Det luktade instäng efter alla dessa år det varit låst,
men det gjorde inte dig något

Du bara öppnade mina ögon och luftade ut mitt tomrum
fyllde det av glädje och bitterljuv sorg

Innan du tog farväl och stängde igen...





Fri vers av OnlyDlonely
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 11:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så rättframt och rakt av, ...smärtsamt. Mkt. Bra.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely