Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbok III

6. FRIDFULLHET
\"När du skulle kunna somna men väljer att vara vaken.\"


7. PUSS
\"En bit kärlek förklädd till läppar.\"




Övriga genrer av within_
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-08-13 20:21



Bookmark and Share


  ordterroristen
känner igen 6an; är den Alex\'s?
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_