Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viss musik gör mig inte bara lycklig... Den gör mig galen! (snodde citat från my darling ;P - \"fuck the svenska ödmjukheten\". magic_pixie ska ha all ära för det!)


Let your body decide eller Personalen tappar greppet

Det rycker i musklerna och ååååh
knäna får eget liv och mina ben dansar iväg på äventyr
magen liksom känner Hawaii
blommor överallt och palmblad och lyckliga drinkar i kokosnötter
hej säger hjärtat och gör kärleksrevolt
med hippieparader och flowerpower och, och
blommor överallt
blommor
ÖVERALLT
i blått o gult o rött o vitt o alla andra färger
som symboliserar så himla mycket
fast det betyder så himla lite

och det bara skriker i hela kroppen och ååååh
jag blir så lycklig och gladsprallig och bubbelgumsrosa
och, och rummet börjar snurra och blommor
överallt
hjärnan vill dregla ut sin instängda längtan
och sälja som läppglans på torget
och armar hit och armar dit och armar ner i diket
rumla runt i luften
baletthopp dit
streetmoves tillbaka
och fötterna knackar försynt på insidan skorna och visslar
”ursäkta vi vill flyga”
sen spricker dom, flyger dom, överger dom hela tyngdlagen och Newton blir arbetslös
och alla människorna runtomkring
stirrar med vadhållerhonpåmedgladaögon
men plopp spricker deras huven
och bli till blommor
röda gula rosa
blommor, blommor, blommor överallt
åh jaaaaaaa!
välkända bongotrummarhänder
och elgittarsplektrum
börjar förvandla färdigandad nattluft
till glittrande, dansande kroppar
och jag är inte i extas jag är extas jag är luften jag är dansen jag är allting utom hjärnan
jag är maracas jag är jazz och jag är gyllene tider med blonda popluggar och nittitalshits
jag är tunga beat jag är piccoloflöjt och är elvis fucking presleys mage och levnadsglada höftben
och hela världen skriker ja och hela jag skriker screw the fucking svenska ödmjukheten

och lungorna bara flåsar och ååååh….
(andas)
(flåsa)
blommorna byts ut mot bommullsmjuka insovda örngott
och regnkalla mornar med för mycket duntäcke och för lite orka
lyckliga gäspningar och underbara somna-om-ningar
(andas)
ååååh
dansande skuggor runtomkring drar i mig
försöker få in mig i levnadsglada hopprörelser
att fortsätta dansrevolutionen jag startade

men jag orkar inte


jag är trött




Fri vers av within_
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-07-26 23:38



Bookmark and Share


  Magic_Pixie
Nu har jag läst den minst tre gånger och jag blit helt glad varje gång samtidigt som jag upptyäcker saker jag har missat innan.

Bästa sättet att kriga mot the fucking svenska ödmjukhet och alla normer är nog att dansa. Dansa vidare min sköna och rädda världen!
2007-07-27

  Oskar...
Snälla, snälla personalen. Ta det lite lugnt med oss dödliga. Den här texten är direkt skadlig för vem som helst med humor. ..och slutet är extra farligt. Hade vart grymt intressant att höra dig läsa upp den ;)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_