Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och i mörkret är det jag som är drottning

Ramlar runt i rungande rop och tappar taget till taktfasta trummor.
Gungar. Vinglar.
Magen hånglar med en okänd människas höfter.
Vimlande, varma virrervarr.
Byter svett med svartdraperade hårgudar.
Flåsar. Skrattar.
Pustande personer pussas till pulserande pukor.
Jag.
Står.
Stoltserar sanningsrakt sammansmält med sprudlande serenader.
Borta är skalet.
Borta är det fula.
Kvar är magi – molnfria minnen målade i melodramatiska melodier.
Flyger.
Glömmer en sekund vem jag är.
Glömmer att jag är dum, darrande, dammigt dysfunktionell.
Svävar sentimentalt i suddiga saltomortaler.


Sen vaknar jag. Igen.




Fri vers av within_
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 18:41



Bookmark and Share


  Glitteringly
Hey, assrocker!
Dina alliterationer äger min rumpa rejält. En fantastisk dikt, du ska vara mycket stolt!
2007-10-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag gillar denna text mycket...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_