Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket korta texter det senaste, är helt enkelt för lat och pluggig för att orka knopa ihop något längre just nu...


Ordbok IV

8. GRÅTA UT
\"Omvandla din värdighet till flytande form, gärna i en s.k. stor famn.\"



9. LUGN
\"När du vet att du kan smita ut bakvägen.\"




Övriga genrer av within_
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-09-05 18:33



Bookmark and Share


  ordterroristen
måste erkänna att jag inte riktigt håller med om punkt 9, för mig handlar det inte alls om att kunna smita undan.
2007-09-15

  Magic_Pixie
jag ligger på knä framför dig min gud, det behöver inte var alångt för att vara bra.

\"din värdighet till flytande form\" träffar mig med samma säkerhet som något väligt träffsäkert (kommer inte på något bra just nu, om jag gör det berättar jag det) Ser fram emot beskrivningen av \"stor famn\"

*något liknande en smultronpuss* på snuttrigullet!
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

within_
within_