Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite exprimenterande... och en aning klyshigt på slutet, jag vet... gärna kritik, både negativ och positiv!


Avsked I

”Gå inte.” Som ett skadat djur kröp orden ut genom hennes darrande läppar. Som solens strålars sista försök att hålla sig kvar ovanför horisonten innan mörkret faller, våldtar färgerna och lämnar ömmande blånader på dagens skygga handleder. Ja, som ett skadat djur, när den sista värdigheten sedan länge flytt och lämnat plats åt en bedjande, uppgiven desperation.
Och två par ögon möttes, så som de mötts så många gånger förut. Men de kunde inte längre tyda, inte läsa mellan raderna i pupillernas lyrik. Ja, två par ögon möttes, och fick två förenade hjärtan att skiljas.




Övriga genrer av within_
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

within_
within_