Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte.


CEMENTGRIS

men dra åt helvete why don't you?
jag är inte skapad för sånt här
(och asfalten luktar gott på mina händer)
jag har skrapsår överallt och ni gnuggar grus och småsten
för ni behöver mera rött
ni ska måla hjärtan över hela världen
göra hela tillvaron kärleksfull
och det är jag som står för färgen
ni säger att det här är mitt kall
men vad fan vet ni om mig?

 

jag ska bloda bloda ner alla ni som stjäl min livslust.
asfalten ska bli min målarduk och jag ska måla min poesi med mina färger.
och ni ska aldrig mer få blåsa söt andedräkt på mina sår,
bara för att manipulera fram 50 cl till. 

 




Fri vers av silvertejp
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-08-13 20:48



Bookmark and Share


  avtryck
mm, du är bäst.
det här är riktigt bra och det påminner om i lördags natt,
och det här är din poesi, massa bra.
jag kan inte formulera mig idag, men jag hoppas att du fattar vad jag har försökt få fram: att du skriver fabulöst.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp