Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske läser du det här.


Blockerad

Det känns ledsamt att bli blockad av någon som man aldrig bytt ett ont ord med, tvärtom. Snopen och oförstående står man framför en stängd dörr.





Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-08-13 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan man se på det, titta från ett annat håll...
2007-08-17

    miramari
Det samma hände mig idag. Blockerad av en som jag aldrig bytt ett ord alls med varken ont eller gott. Konstigt.
2007-08-14

  Måna N. Berger
Vi har inte varit ovänner, vad jag vet. Det kom som en fullständig överraskning för mig.
Nu lämnar jag i alla fall det här och reser bort ett tag.
2007-08-14

  Havsjungfrun
Trist..verkligen inte kul..underligt också..hoppas det löser sig iaf.
2007-08-13

  Smultris
Det är tyvärr alldeles för vanligt på den här sidan.
Och just du av alla, du som alltid är vänlig och konstruktiv.
Hmmm, det finns så mycket man inte förstår...
2007-08-13

  Måna N. Berger
Det är förbryllande. Hoppas som du säger att det var av misstag.
2007-08-13

  prinscess VIP
ja det låter snopet hoppas att det är ett misstag
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger