Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckens poesi

Poesi
är egentligen svenska utan någon riktig
meningsuppbyggnad
du tillåts vara udda och faktiskt inte alls nåt geni

Poesi
är egentligen ett språk
för blinda
du behöver inte se för att höra de vackra ordens makt

Poesi
är som en bäck
där vattnet ständigt flödar
och kanske är det jag som är Näcken
eftersom jag ständigt ser detta naket klart




Fri vers av deepundermyskin
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 00:00



Bookmark and Share


  R-M
ja, vackert :D
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin