Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom som en vind



Du kom som en vind
och kysste min rodnande kind
Det kom en vind och gick
du föll för min kärleksfulla blick
När du är borta, hungrar så vilt min själ
och är du nära, längtar jag likaväl
Nu känner jag mina kinder hetta
så detta får bli detta
och inget mer.




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt