Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mm jag vet inte. det är bara så ibland (ganska ofta). men det är kärlek ändå, detta hära. det gör bara en smula ont lite då och då.


29 kr + pant

när jag sniffar regndränkt gräs och fnissar över kära brodern min som blivit vis (med hjälp av tandvärk)
så kan jag inte hjälpa att hata er en smula
ni är
coola cola människor
och jag
jag är ingenting
jag är Icas egna sockerdricka
jag är mellantinget som blir undanknuffad i er pråliga, sötglada glans
jag kan inte bära upp era färger
ni är för vackra för mig
hur kan ni inte förstå det?
och era skämt gör ont
era interna skratt svider
och ni vet inte om det
ni gör det inte med flit
men ni stampar mig till gruset som vilar i sprickorna i asfalten och ni hoppsar vidare till ljuv musik och ni glömmer mig
där nere någonstans
där era vackra ögon inte kan se

och jag känner mig bara allmänt fel fel fel när jag går med er och jag vet att precis alla runtomkring oss kan se just hur fel det är
jag är det fula, svarta, misslyckade fåret som egentligen inte hör hemma i den här familjen men på nåt sätt har jag hamnat här ändå
och jag älskar er så att det gör ont
och jag hatar er så att jag hatar mig och det är det som är grejen
ni är så fruktansvärt jävla underbara och utan er hade jag varit borta för längesen
men jag är inte värdig er
därför hatar jag mig
för varje sekund av erat sällskap hatar jag mig själv mer
ni är så hjärtskärande, själstömmande vackra
ni är så jävla tårframkallande perfekta
och jag
jag är Icas egna sockerdricka
i en intetsägande plastflaska
29 kr + pant

jag är ingenting, och definitivt inte vacker nog för att vistas i erat vitt spridda glitter 

 




Fri vers av silvertejp
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag brukar köpa icas egna sockerdricka ibland.
den är god!
2007-08-14

  avtryck
menar du mig & malin?
men, det är ju tvärtom :)
det är ju du som är vårat glitter,
det är ju du som gör oss vackra sötish! <3
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp