Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet jag...

Jag vet att jag ser
Jag vet att jag hör
Jag vet att jag känner

Men hur vet jag

hur andra ser
hur andra hör
hur andra känner

Hur ska jag någonsin få veta...


Jag tror jag vet hur Du ser
Jag tror jag vet hur Du hör

Men jag kan nog aldrig veta riktigt

hur Du känner...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 21:26



Bookmark and Share


  noname_realmind
Kan man nånsin få vet hur andra upplever världen...? Kanske finns det sätt, fast vi ännu inte lärt oss... Eller så har vi glömt bort hur man gör...
Tänkvärd text.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna