Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stormar


Stormarna på livets hav

kan få dig att sjunka

till dess botten med

en kvarnsten om halsen.



Stormarna är nyckfulla

men om du kan hantera dem

så lär du dig också att

segla i stiltje.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 452 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-14 22:15



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert när man lär sig att segla...fast havet stormar ändå
2009-01-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket sant!
2007-08-15

    Lindizz
Om livets stormar...ja precis så som livet är..en tänkvärd text, bra skrivet.
2007-08-14

  Lilla My* VIP
\"Livets stormar\" En fin dikt o jo den stämmer till punkt o pricka!
2007-08-14

  -Ulla Tilemo- VIP
F I N T - som alltid skriver du mjukt och läsvänligt. Budskapet är mycket tänkvärt..... ska nu träna på att segla i stiltje!
2007-08-14

  Tina-sol
Underbart! Stormar lite nu faktiskt. Berättar mer när jag blivit av med kvarnstensskrället... brabrabra skrivet
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi