Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuttrasju

Kuttrasju

Det är utmärkt tid

för kuttrasju så här

i arla morgonstund

en timme efter sex.


Kuckeliku

klockan är

sju!




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 1457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-15 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara morgonstund...
2009-01-05

  aol
ler härlig poesi bosse
2008-02-03

  Inkarasilas
Snygg väckarklocka, haha!
2007-09-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mysigt och lite kul!
2007-08-15

  Last Word Spoken
..och jag undrar fortfarande vad
kuttrasju betyder!?

Kan du vara snäll och förklara det för mig
eller behöver du visa mig? :))
2007-08-15

  charlotte hedendahl
Trevligt sätt att börja dagen på!
2007-08-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kallar jag en bra början på dagen! Härligt....
2007-08-15

  nettizen
*skrattar* den var bra
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi