Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknanden


Den dagen då jag
verkligen vaknar upp

kommer jag nog också
att åter sova gott




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-15 04:52



Bookmark and Share


  frostyran
Det här du bemästrar ypperligt - att vända på tanken och finna den självklar så.
2007-08-17

  rebecca d
Att leva för att kunna dö...att vara närvarande för att kunna slappna av...
2007-08-15

  rebecca d
Att leva för att kunna dö...att vara närvarande för att kunna slappna av...
2007-08-15

  Ezo
Sant, sant :) Bra!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist